*Nettavisen* Nyheter.

Båtmotor eksploderte - to personer reddet seg ut

Foto: Kenneth Stensrud (Moss Avis)

Noe gikk galt da to personer jobbet med en båtmotor mandag ettermiddag. Motoren eksploderte, og bygget de to arbeidet i ble fullstendig oppslukt av flammer.

En større driftsbygning på en gård ved Vanem i Moss var fullstending overtent da brannvesenet ankom. Brannen oppstod da to personer arbeidet med vedlikehold av en båt inne i bygningen, skriver Moss Avis.

- De jobbet på en 21 fots daycruiser da det plutselig oppstod en eksplosjon i motorrommet. De to personene forsøkte først å slukke brannen selv, men måtte til slutt løpe ut og tilkalle hjelp. Ingen av dem er fysisk skadd, sier politiets innsatsleder på stedet, Arne Næss.

Flere biler slukt av flammene
Brannvesenet fikk meldingen om brannen litt etter klokken 13, og da de kom frem var bygningen allerede totalskadd. Flammene har også tatt tak i fire personbiler som stod parkert utenfor bygget, samt én varebil.

- I tillegg var det en traktor og én båt inne i bygget. Begge er totalskadd, sier Næss.

Det var ikke andre mennesker eller dyr inne i bygget da det begynte å brenne.

Det er en større driftsbygning på gården som er skadd i brannen. I tillegg har et tilbygg eller uthus blitt ødelagt av flammene. Det er flere bygninger på samme område, men det skal ikke være fare for disse.

Brant helt ned
Brannvesenet er på stedet med totalt fem biler. I tillegg har politi og ambulanse også rykket ut.

Brannvesenet opplyser at de nå sørger for en såkalt kontrollert nedbrenning av huset, og har god kontroll på situasjonen.

Røyken fra brannen kan sees helt ned mot E6. Gården ligger på Vanem i Moss, ikke langt fra Vansjø og grensen mot Våler.

Les flere saker i Moss Avis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.