RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Battlefield 2»

Sist oppdatert:
Årets skytespill?

«Battlefield 2» er et spill fylt av fart, spenning og intensitet. Utviklerene Electronic Arts og Dice lanserer et nytt multiplayer førstepersons skytespill. «Battlefield 2» er det tredje i rekken i «Battlefield»-serien. Spillet simulerer en moderne krigføring med nyutviklede våpen, der USA, Kina og en fiktiv Midt-Østen-koalisjon representerer tre supermakter som er i krig med hverandre.

En oppfølger verdt

Spillet er ingen dårlig oppfølger til det populære spillet «Battlefield 1942» som har gitt mange gode timer foran PC-skjermen. «Battlefield 2» er et friskt vindpust som gir ny næring til deg som likte «Battlefield 1942». Det har oppstått noen endringer i spillestil og utseende. «Battlefield 2» er bygget på en ny spillmotor som gir en utrolig god spillopplevelse. Grafikken er spektakulær og realistisk.

Variert spill

«Battlefield 2» har 12 kart å boltre seg i. Kartene er velbalanserte og varierte, med gode grafiske detaljer. Om du enten liker bykart eller store åpne brett med fly så vil du ha flere brett å velge i mellom med mange morsomme utfordringer.

Engasjerende spill

«Battlefield 2» går ut på å vinne over det motsatte laget ved å skyte fienden og kapre flagg. Hvert lag kan ha en ”Kommandør” som styrer over artilleri, radar og gir support til lagmedlemmene. Spillet har en heller kjedelig singleplayer funksjon som man fort går lei, men som kan være bra til å øve fly og helikopter ferdigheter dine på. Flerspiller delen er nok der man får mest for pengene og kommer til spille mest på. På flerspiller delen finnes det et eget statestikk program der man klatrer i rank og låser opp flere våpen som man kan bruke. For å stige i rank må man få poeng. Det kan du skaffe ved for eksempel å reparere kjøretøy, skyte fienden, kapre flagg og gjennopplive lagmedlemmer. Spillet har en rekke funksjoner som kan være forvirrende og uoversiktelig i starten, men etter hvert som man spiller vil disse funksjonene falle naturlig.

rtetertertertrertifji6hfutfvgghhc6dghtdg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere