RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Battlefield til Mac

En rekke nye spill er på vei til OS X.

(Spillmagasinet): Spilleglade Mac-eiere (og OS X-brukere) har ikke akkurat det største utvalget å velge mellom, det går stort sett i konverteringer av gamle PC-spill og et par hjemmelagde perler. Nå ser det heldigvis ut til å være slutt på det.

Under pressekonferansen på årets utgave av WWDC, en konferanse for OS X-utviklere, fortalte EA at en rekke av deres spill er på vei til maskinen. Både «Command & Conquer 3», «Battlefield 2142» og «Need for Speed Carbon» dukker snart opp, det første spillet kommer allerede i juli.

Den amerikanske spillkjempen fortalte også at mange av storspillene deres fra nå av skal slippes samtidig til Mac som til PC og de andre plattformene. De første spillene dette gjelder er årets utgaver av «Madden NFL» og «Tiger Woods», som begge kommer i august.

Skytespillekspertene i iD-software («Doom»- og «Quake»-spillene) har også blitt kompis med Apple. Deres neste spill kommer til Mac, PC, Xbox 360 og PS3, og skal vises frem for første gang på den store E3-messen i juli. I tillegg avslørte iD at de har enda et Mac-prosjekt på gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere