RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bauers neste terroristjakt

Sist oppdatert:
Tv-suksessen «24» kommer på Playstation 2 til våren og vi har testet spillet. Her er vår forhåndsomtale.

Spenningsserien «24» kommer endelig som spill. «24: The Game» foregår mellom sesong to og tre og har som mål å svare på en rekke spørsmål som ble stilt i sesong to. Hvem skulle drepe President Palmer og hvordan Kim Bauer fikk jobb hos anti-terrorbyrået CTU er bare noen av dem.

En interaktiv episode
Det første som slår en med «24: The Game» er at utviklerne har klart å gjenskape stemningen fra tv-serien. Selv om koden vi testet ikke er ferdig imponerte grafikken stort. De ulike figurene ser og høres ut som skuespillerne og miljøene vi har tittet på kunne gått rett inn i en hvilken som helst «24»-episode.

Variert action
«24: The Game» er et tredjepersons actionspill og denne gangen er terrorister ute etter visepresidenten. Som blant annet Jack Bauer og Chase Edmunds skal du stoppe skurkene, koste hva det koste vil.

Mesteparten av tiden tilbringer du til fots med en pistol mellom hendene. Men har du lyst til å gjøre noe annet enn og løpe rundt og skyte tillater spillet det. I beste «Splinter Cell»-ånd kan du liste deg rundt, drepe fiendene uten at noen ser det og gjemme likene.

Utviklerne byr også på en rekke andre spillmoduser. Vår foreløpige favoritt er biljaktene, i beste «Grand Theft Auto»-ånd herjer du rundt i Los Angeles. Du skal også blant annet dekryptere informasjon og utføre avhør. Utviklerne har gått inn for at «24: The Game» skal skille seg fra de andre tredjepersons actionspillene.

Litt igjen
Bruker utviklerne de siste månedene lurt tyder alt på at dette kan bli skikkelig bra. Spillet er der, men det trenger en del finpuss. I versjonen vi har testet er kontrollen innimellom veldig knotete og kameraet henger så absolutt ikke med i svingene.

Men får de orden på problemene har både «24»-fans og de med sans for gode action-spill noe å glede seg til.

«24: The Game» lanseres 29. mars på Playstation 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere