RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Lepperød

Beboer døde 50 meter fra sykehjemmet

Sist oppdatert:
Kvinnen forsvant fra sykehjemmet midt på natta. Så ble hun funnet død.

En 77 år gammel kvinne som bodde på Roan sykehjem i Sør-Trøndelag ble onsdag morgen funnet død i nærheten av sykehjemmet.

Funnet ute
Kvinnen ble sist observert klokka 04.00 natt til onsdag. Rundt tre timer senere, mellom klokka 7.00 og 7.30, ble hun meldt savnet, forteller rådmann Michael Momyr i Roan kommune til Adresseavisen.

Kvinnen ble funnet en drøy time etterpå rundt 50 meter fra sykehjemmet. Hun var da livløs og ble erklært død av en lege.

Skjermet avdeling
77-åringen bodde på skjermet avdeling sammen med sju andre. Det er eldre med behov for ekstra oppfølging som bor på denne avdelingen.

Det var to personer på vakt med ansvar for de 22 beboerne på sykehjemmet om natten, men ingen av dem oppdaget at kvinnen forlot sykehjemmet.

- Jeg har bedt om en gjennomgang av dette. Praksis og rutiner rundt dette vet jeg ikke noe om. Men det var helsepersonell på vakt, med turnus i tråd med kravene, sier Momyr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere