RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckenbauer advarer Kroos

Sist oppdatert:
München (NTB-AFP): Franz Beckenbauer ber Toni Kroos om å være forsiktig i kontraktsforhandlingene med Bayern München. – Han bør ikke bli for kravstor, advarer fotballegenden.

Forhandlingene mellom Kroos og Bayern har stått i stampe den siste tiden. Den tyske midtbanespillerens kontrakt med storklubben løper ut i juni 2015. 24-åringen stiller krav om å bli en av de beste betalte blant Bayern-stjernene.

– Han bør ikke komme med for store krav. Bayern vil gjøre en innsats for å beholde ham, men blir kravene for store, vil en avgjørelse bli tatt. Ingen spillere kan kreve og få det akkurat som de vil. Ingen er heller uerstattelige, sier Bayern-ikon Franz Beckenbauer til tyske Sky.

Britiske medier meldte mandag at Manchester United sterkt ønsker å hente Kroos. Den engelske storklubben har hatt en tung sesong og skriker etter forsterkninger, spesielt på midtbanen.

Ifølge rapportene skal United-manager David Moyes være forberedt på å tilby Kroos 250.000 pund (2,5 mill. kroner) i ukelønn. Det er over tre ganger så mye som han i dag tjener i Bayern.

Sportsdirektør Matthias Sam sier at Bayern helst vil beholde den kreative midtbanespilleren. – Vi vet at han er en meget god spiller, og alle i klubben vil ha ham med videre. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere