*Nettavisen* Nyheter.

Beckham viste frem ny tatovering

David Beckham trosset kuldegradene og feiret seieren toppløs i Torino i helga. På høyre siden av magen kan vi se Becks nye tatovering av Jesus. Foto: (Scanpix)

... og trusa!

11.01.10 15:34

(SIDE2:) Heller ikke i Nord-Italia er det spesielt varmt i været disse dagene, men de som allikevel hadde våget seg ut for å se AC Milan spille mot Juventus i helga, fikk se at i hvert fall én av spillerne ikke hadde noe behov for å kle på seg ekstra. Tvert imot.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

David Beckham hjalp til da AC Milan banket hjemmefavoritten 3-0 og feiret seieren med å springe rundt toppløs, uten tvil til stor begeistring for de kvinnelige tilskuerne.

Skiftet shorts
Beckham har nemlig ikke ligget på latsiden i juleferien, og den topptrente overkroppen viser ingen tegn til at 34-åringen har tyllet i seg marsipangriser i to uker.

I tillegg viste Backs fram sin nye tatovering. Selv om Beckham kommer fra en jødisk bakgrunn og har uttalt i sin egen selvbiografi at han føler seg nærmere jødedommen enn kristendommen, er den nye tatoveringen av Jesus den tredje han har tatovert som har et kristent motiv.

Fra før av har han et kors i nakken og en engel på ryggen.

Som om ikke det var nok, kunne den som fulgte godt med også få et glimt av Beckham i bare trusa. Fotballspilleren måtte nemlig bytte shorts i løpet av kampen, og som den usjenerte fyren han er, fikset han problemet raskt og effektivt på sidelinja.

Kjemper om VM-spill
Det er tydeligvis ikke bare fansen som er fornøyde med Beckham for tiden. Kona, Victoria, skal i løpet av romjula ha kjøpt ektemannen ei klokke til flere millioner.

Les mer: Shoppet for ni millioner kroner

David Beckham er på utlån til AC Milan i siste del av sesongen for andre år på rad, fra LA Galaxy. England-trener Fabio Capello har nærmest lovet ham en plass i den engelske VM-troppen hvis han leverer i Italia i månedene framover.

Les mer: - Velkommen hjem, Becks

2731

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.