Beckhams har stående sex

David vil han en datter. Da er det opp og stå for Victoria.

09.05.06 11:34

(Womanweb.no): Selv om Victoria og David Beckham allerede har tre sønner og to strålende karrierer, har de tilsynelatende masse tid til å ha spennende sex. Ryktet skal i hvert fall ha det til at de for tiden eksperimenterer med stående sex. Stillingen skal garantere at deres neste barn blir ei jente.

-David vil virkelig gjerne at Victoria får et barn til, men han vil ha ei jente. Og når David vil ha noe, blir han som besatt, forteller en sladdervoren kilde.

-Ved å prate med andre har han funnet ut at sjansen for å få ei jente er større hvis man for eksempel har stående sex på visse dager i måneden.

Den viten alene er ikke nok for fotballkjekkasen. Han har også undersøkt andre muligheter på både nett og annensteds for måter å sørge for at deres fjerde barn blir en datter, forteller sladreren.

-Det er en bok som heter Slik bestemmer du ditt barns kjønn, som forteller om at man kan planlegge om man får gutt eller jente.

Victoria er også klar for ei jente. Hun har blant annet allerede funnet ut at datteren deres skal hete Luna. Victoria fødte sine tre sønner med keisersnitt, og risikoen for komplikasjoner vokser for hvert tilfelle av det.

-Victoria vet det, men hun vet også hvor glad David ville bli for en datter, sier en anonym kilde nær paret.

Les også:

Posh vil til filmen

Victoria hyrer stylist

Cæsar-stjerne tente på sjefen

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag