RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beckhams truet med skilsmisse

Sist oppdatert:
Nå innrømmer David og Victoria at de har truet hverandre med skilsmisse. Dette til tross for at varemerket «Beckham» er avhengig av at det ser ut som de har et stabilt og lykkelig ekteskap.

(SIDE2): David og Victoria Beckham truet faktisk med å gå fra hverandre, akkurat som den tidligere barnepiken Abbie Gibson fortalte News of The World for 1.3 millioner kroner. Det inrømmer paret nå, etter at Gibson fikk munnkurv av en engelsk domstol ifølge Ekstrabladet.

Tomme trusler

Parets advokat nedtoner truslene med at det bare var tomme ord som ble sagt mellom de to under en heftig krangel.

- Selv om paret krangler, betyr ikke det at de ikke er lykkelig gift, sier Hugh Tomlinson ifølge The Sun.

Må se lykkelig ut

Rent forretningsmessig er det veldig viktig for Beckhams, at deres familie ser lykkelige ut. Så selv om skandalene ruller, er det viktig for David og Victoria å smile for en hver pris.

David Beckham tjener rundt 60 millioner kroner i året for å spille fotball for Real Madrid. Men han tjener nesten tre ganger så mye på å fronte produkter som Adidas, Pepsi og Gilette. Og alle disse merkene er noe som knyttes til et pent og rolig familieliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere