Becks avslører Victorias vekttap

David Beckham avslører at kona Victoria nå er nede i normalvekt etter fødselen av sønnen Cruz for tre uker siden.

15.03.05 22:23

Kiloene raser av den fra før syltynne Victoria Beckham etter fødselen med guttebabyen Cruz, avslører pappa David.

Den engelske superstjernen fortalte den britiske tv- kanalen ITV at han var veldig glad for at hun er tilbake til sin egen trivselsvekt bare tre uker etter fødselen.

Bare en søt liten rompe
- Hun er veldig, veldig glad, hun la ikke på seg mye uansett, for å være ærlig, hun hadde bare en liten søt rompe. Men hun har det veldig bra og hun har god helse, sier Becks ifølge Anananova.

- Hun har det bra og hun mister vekt raskt, som er bra for henne, sier Becks.

Den tidligere Spice Girl sangeren fødte den tredje sønnen Cruz med keisersnitt ifølge pappaen selv. Cruz er lillebror til seks år gamle Brooklyn og to år gamle Romeo.

- Det er en omfattende operasjon og det er en operasjon som hun blir kritisert for, men det er dessverre den eneste måten Victoria kan få barn på, forklarte Beckham.

- Alle tre guttene har ligget i feil stilling til å ha en naturlig fødsel, så det er grunnen til at hun har født ved keisersnitt, sier Beckham ifølge Ananova.

Real Madrid-stjernen sa at paret valgte navnet Cruz bare få dager før det lille nurket ble født.

Måtte ta navnetest
- Vi elsker navnet. Vi måtte ta en liten test. Victoria var i stuen og gikk ut og ropte: «Cruz kom ned!» og da sa vi «Ja, det er navnet».

David forteller at hans eldste sønn, Brooklyn, begynner akkurat å skjønne at pappaen hans er en av verdens mest berømte fotballspillere.

- Alle kom til han og sa: «Jeg vil være David Beckham», og da kom han hjem og sa «Jeg vil være David Beckham» og han forstod det bare ikke, forteller trebarns faren David Beckham.

Beckham startet mandag «David Beckham Academy» som er en rekrutterings- fotballskole for barn og unge i London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.