RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedre for Lerøy

Sist oppdatert:
Fiskeriselskapet Lerøy Seefood med Ole Henrik Lerøy i spissen kunne fremlegge tall for tredjekvartal som viser god vekst i både topp og bunn. Men EU bekymrer
I dag la Lerøy Seefood Group frem tallene for tredjekvartal. Selskapet kunne vise til betraktelig bedre tall enn samme periode i fjor.

Selskapet omsatte for 2.580,4 millioner kroner, som er en økning på 30 prosent eller 590,2 millioner kroner fra samme kvartal i fjor. Driftsresultatet endte på 87,9 millioner kroner for kvartalet mot tilsvarende 58,2 millioner kroner samme periode i fjor.

Konsernets driftsmargin ble 3,39 % i årets ni første måneder mot tilsvarende 2,92 % i samme periode i år 2003.

Selskapets styre skriver i meldingen om at de er godt tilfreds med resultatet, og selskapet skriver i en melding at de ser gode fremtidsmuligheter for konsernet.

Men de ser med bekymring på EUs prosess mot å hindre norsk lakseeksport-

- Selskapet beklager EU sine pågående prosesser mot Norge og deler norske myndigheter sin oppfatning om at prosessene er urimelige og fattet på feilaktig grunnlag. Handelspolitiske hindringer er utelukkende negative for utviklingen av en fremtidsrettet europeisk oppdrettsnæring, skriver selskapet i meldingen.

Videre skriver de at styret venter et klart bedre resultat i 2004 enn for 2003, selv om det hefter usikkerhet ved om resultatet i fjerde kvartal blir på nivå med tilsvarende periode i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere