Bedre sex på syv uker

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Her er knepene som får dere til å se stjerner i sengen.

(SIDE2:) Den svenske psykologen Dagmar O’Connor er en av USAs fremste sexguruer. I Aftonbladet kommer hun med sine tips til hvordan man unngår å bli lei partneren. Og hvordan man får spennende og tilfredsstillende sex livet ut.

Tipsene er hentet fra boken «Å elske med samme person livet ut - og like det»

Øvelsene skal gjøres tre ganger i uken i syv uker.

UKE 1:

Kjæl med hverandre. Slå mynt og kron. Den som vinner skal en eller annen gang innen de nærmeste to dagene si: - jeg vil ha kos, ta sin partner i hånden og gå inn på soverommet. I 15–45 minutter, uten at det sies ett eneste ord, skal den som tapte kjæle med sin partner over hele kroppen. Forbudte områder er bryster og kjønnsorganer. Øvelsen skal ikke lede til sex.

Den som blir kjælt med skal ikke gjøre gjengjeld. Bare konsentrere seg om følelsene som oppstår. Det er lov å flytte hånden til et favorittsted. Når den som blir kost med har fått nok, bytter dere roller.

UKE 2:

Utfordre tabuene. Fortsett med kjælingen, men bli mer kreative. Se hvor sensuelle dere kan bli og hvor mange tabuer dere kan bryte uten å ta på hverandres bryster eller kjønnsorganer. Bruk for eksempel en fjær eller håret for en kilende følelse eller masser hverandre med oljer.

UKE 3:

Vis hvordan dere vil bli kjærtegnet. Nå får dere ta på kjønnsorganene igjen. Men ikke partnerens. Avslutt koseseansen med å onanere foran hverandre. Da kommer forholdet til å bli mer fortrolig. - Mange opplever at barrierene forsvinner da, sier Dagmar.

UKE 4:

Ta på hverandres bryst. Men ikke kjønnsorganene. Den som blir kjærtegnet bestemmer på hvilken måte og hvor lenge hun eller han vil bli kjælt med på brystet. - Mange kvinner lar deres partner kose med brystene på måter de ikke liker fordi de er for flaue til å gi beskjed. Øvelsen gjør også at mange menn oppdager at deres brystvorter er like følsomme som en kvinnes, sier Dagmar.

UKE 5:

Speil kroppen din. Forbered ukens tre øvelser med å stå naken foran speilet alene. Din partner gjør det samme. Fokuser på hva du liker ved kroppen din og si det høyt til deg selv. Se deretter på kjønnsorganet og si hva du synes. Før første øvelsen gjør dere dette sammen. Beskriv kroppene deres. Trykk på det du liker ved kroppen din.

Gå deretter til sengs. Den som kjærtegner tar på sin partner i 15 minutter uten å røre bryst eller kjønnsorgan. Etter 15 minutter er det lov å røre brystpartiet og deretter partnerens kjønnsorgan. Den som blir kjælt med holder sin hånd oppå partnerens og viser hva hun eller han liker. Målet er ikke opphisselse. Inkluder kjønnsorganene som en hvilken som helst annen del av kroppen.

Andre gangen eksperimenterer dere med opphisselsen. Bruk tid. Her kan dere tillate dere å få orgasme.

Tredje gangen går dere ett steg lengre. Gjør det utenfor soverommet. - Bruk rekvisitter og vær kreative, sier Dagmar.

UKE 6:

Fortsett med å vise deres behov. Det dere har lært er et nøkkelen til intimitet er å gi uttrykk for sine behov og nøkkelen til å slappe av er å kunne kontrollere sine følelser. Gjør samme øvelse som i uke fem, men bytt hele tiden på å kjæle med hverandre. Når den som blir tatt på føler behovet, kjæler han eller hun tilbake og den som tok på først blir passiv.

UKE 7:

Nyt det å gå hele veien. Kos med hverandre en lang stund, bruk det dere har lært de andre ukene før dere tar på hverandres kjønnsorganer. Når dere har vært opphisset en stund, legger mannen seg på rygg. - Kvinnen lar bare toppen av mannens penis trenge inn i henne. Beveg dere ikke. Bare føl på inntrykkene. Kvinnen går av mannen og dere fortsetter å ta på hverandre, sier hun.

Gjenta øvelsen, men gå gradvis litt lenger. Uten å bevege på dere.

Tredje gangen, kan dere gå hele veien. Utforsk nye posisjoner og ha det kult. Nå vet dere hva hverandre liker og foretrekker.

Tipsene er hentet fra boken «Å elske med samme person livet ut - og like det» av Dagmar O'Connor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.