Gå til sidens hovedinnhold

Bedre sexliv på en-to-tre

Øk temperaturen på soverommet med noen enkle knep. Her er tipsene.

(SIDE2): Det er ikke mye som skal til for å få fart på sengeaktiviteten. Følg disse enke tipsene og få et bedre og mer spennende sexliv.

Finn din perfekte match her

Kyss offentlig
Mange synes det er pirrende å kysse på offentlige steder. Et kyss er veldig intimt, og mange synes spenningsnivået øker når man kysser på åpen gate.

Hold litt avstand
Det er ingen hemmelighet at romantikken normalt daler når man har vært sammen med noen i en lengre periode. Tilbring tid hver for dere - gjerne flere dager i strekk og opplev spenningen når dere gjenforenes.

Skap forventninger
Å skape forventninger til hverandre kan ofte være pirrende. Fortell at du har på deg sexy undertøy når dere er på vei ut, eller lær deg noen massasjeteknikker som du kan briljere med når dere er sammen. Dette vil garantert gjør partneren din forventingsfull.

Ha på klær
Noen ganger kan det være morsomt å ha noen klær på under selve akten. Det gjør det hele mer spontant, og det kan være en fin avveksling til det man vanligvis gjør.

Forfør hverandre
Flørt med hverandre og ha det moro. Slipp dere litt løs og forfør den andre parten. Om dere bare tar sjansen på å leke litt vil dere kanskje føle dere nyforelsket igjen.

Riktig lys
Lys er viktig og det riktige lyset skaper du med talglys eller en diskré bordlampe. Har du prøvd rødt lys? Det er også veldig sexy.

Møt single fra Norge og hele verden her.

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene