*Nettavisen* Nyheter.

Bedring for knivstukket kvinne i Bergen

Bergen/Oslo (NTB): Den 26 år gamle kvinnen som ble knivstukket i Bergen fredag ettermiddag, er på bedringens vei, ifølge Haukeland universitetssjukehus.

29.12.12 15:53

Kvinnens skader ble fredag kveld betegnet som alvorlige, men lørdag ettermiddag opplyste sykehuset at hun hadde blitt bedre.

26-åringen hadde med seg sitt barn på ett år da hun ble knivstukket på Melkeplassen i Fyllingsdalen klokken 12.41 fredag. Gjerningsmannen, en 30 år gammel mann, hoppet i døden fra 6. etasje i en boligblokk etter hendelsen.

- Det er avhørt flere vitner som så hva som skjedde, og de har bekreftet at det er samme mannen som knivstakk og hoppet, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt Jan Steimler til NTB.

Tekniske spor er sikret, og hendelsesforløpet er rimelig klart, men foreløpig er det usikkert hvor nær relasjon gjerningsmannen hadde til offeret.

- Vi har fortsatt ikke fått avhørt henne. Vi vil høre med henne hva som var motivet, dersom det er noe. Hun kan også forklare seg om foranledningen, sier Steimler og legger til: (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.