RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring for nedkjølt baby

Sist oppdatert:

Den ti måneder gamle babyen som ble funnet sterkt nedkjølt på bakken ved et hus i Fredrikstad kommune, er nå koblet fra hjerte- og lungemaskinen.

Det er familien som har opplyst til politiet at barnet er koblet fra hjerte- og lungemaskinen det har vært koblet til siden det ble funnet 9. februar, melder NRK.

Barnefaren er siktet for uaktsom grov legemsbeskadigelse etter at barnet ble funnet sterkt nedkjølt utenfor familiens hus i Onsøy i Fredrikstad kommune.

Den ti måneder gamle babyen ble brakt til Rikshospitalet i Oslo i luftambulanse. Barnet hadde da en kroppstemperatur på 19,5 grader.

Politiet opplyser at de fremdeles venter på noe dokumentasjon, og at de vil gjennomføre flere avhør i saken, blant annet av foreldrene.

- Vi ønsker å belyse saken skikkelig før vi vil mene noe om hva som har skjedd, sier etterforskningsleder Espen Front Andersen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere