RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring fra Norman

Sist oppdatert:
Antivirusselskapet Norman og styreleder Svein R. Goli nyter godt av overfloden av ormer og viruser - og leverer overraskende gode tall for tredje kvartal
Norman fikk et resultat før skatt på 11,5 millioner kroner i tredje kvartal, mot 9,2 samme kvartal i fjor. Ifølge en rundspørring gjort av Reuters var det i snitt ventet 8,2 millioner blant analytikerne.

Omsetningen økte fra 57,5 til 63,3 millioner kroner, mens analytikerne hadde ventet en uendret omsetning på 57,5 millioner. Driftsresultat for videreført virksomhet før avskrivninger (EBITDA) gikk fra 12,4 til 13,6 millioner kroner.

- Vi er tilfreds med at vi har god vekst og et betydelig bedret resultat sammenlignet med første halvår, sier adm. direktør Henning Hansen.

- I et marked med sterk konkurranse er vi meget fornøyd med at vi leverer en organisk vekst på 21 prosent innen forretningsområdet viruskontroll i tredje kvartal, et kvartal som sesongmessig er det svakeste kvartalet i året, sier han videre.

I løpet av 2003 har selskapet hittil generert 28 millioner kroner fra operasjonelle aktiviteter. Justert for kjøp av egne aksjer på 6 millioner kroner, økte selskapet kontantbeholdningen med 13 millioner kroner i tredje kvartal 2003 til 84 millioner kroner, ifølge meldingen.

- Selskapet vil fortsette sitt sterke fokus på lønnsomhet, og forventer en fortsatt god inntjening og en fortsatt positiv kontantstrøm for 2003, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere