RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring fra Tybring-Gjedde

Sist oppdatert:
Tybring-Gjedde la i dag frem tallene for andre kvrtal 2005, og kunne vise til vekst i både bunn- og topplinjen. Sjekk tallene her
C. Tybring-Gjedde la i dag frem tallene for andre kvartal 2005 og kunne vise til et resultat før skatt på 7,2 millioner kroner. Dette er en oppgang fra 2,7 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Driftsresultatet ble forbedret fra 6,7 millioner kroner i fjor til 8,8 millioner kroner i år, mens omsetningen falt.

Omsetningen påvirkes negativt av en svekket svensk mot norsk kronekurs og denne effekten utgjør for kvartalet 5,6 millioner kroner i redusert omsetning, skriver selskapet i dagens melding til Oslo Børs.

Proforma regnskap ATG konsernet

Den 15. juni 2005 ble det inngått avtale om sammenslåing av CTG og Andvord.

Proformaregnskapet viser den økonomiske utviklingen for ATG konsernet som om sammenslåingen var gjennomført allerede ved inngangen til den aktuelle regnskapsperioden.

For det sammenslåtte ATG konsernet viser proformaregnskapet en omsetning på 612 millioner kroner i 2. kvartal 2005, 33,5 prosent bruttomargin, et driftsresultat på 24
millioner kroner og et resultat før skatt på 21 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere