RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring i Ignis

Sist oppdatert:
Konsernsjef Thomas Ramm i Ignis kan vise til resultatforbedring.
IT-selskapet Ignis klarer å legge frem et positivt driftsresultat før avskrivninger, men leverer et underskudd på bunnlinjen.

Resultat før skatt viser et underskudd på 7,46 millioner kroner i første kvartal. Det er likevel en bedring fra samme periode året før, da Ignis hadde et resultat før skatt på minus 14,9 millioner kroner.

Driftsresultat før avskrivninger kom i pluss med 0,2 millioner kroner i løpet av årets tre første måneder. Det er en bedring fra et underskudd på 9,6 millioner kroner.

Driftsinntektene ble på 88,7 millioner kroner i første kvartal fra 22,2 millioner kroner i samme kvartal året før.

Ignis venter at oppkjøpet av det norske selskapet Datametrix vil bli synlig i resultatene. IT-selskapet tror at Solution-virksomheten vil vise en vekst på topplinjen til mellom 400 og 500 millioner kroner i 2007, noe som vil gi betydelig bidrag til resultatet og kontantstrømmen.

Samtidig er Ignis optimistiske med tanke på teknologidelen. For teknologidivisjonen gjenter Ignis at omsetningen vil mer enn dobles i 2007 sammenlignet med 2006. Samtidig som driftsmarginene forbedres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere