RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bedring og utbytte fra Nordic American Tanker

Sist oppdatert:
Nordic American Tanker Shipping vil betale ut utbytte i første kvartal, og viser til bedring i resultatene i fjerde kvartal
Nordic American Tanker Shipping var ute med resultater for sitt fjerde kvartal onsdag ettermiddag. Selskapet leverte et netto-overskudd i siste kvartal på 9,6 millioner dollar, mot 4,6 millioner dollar i samme kvartal i 2002.

Økningen i resultatet kommer etter løftet i tankratene, skriver selskapet i en melding.

Resultatet i fjerde kvartal gjør at selskapet vil betale ut et utbytte på 1,15 dollar pr. aksje i første kvartal. Utbyttet vil utbetales 16. februar.

Det opplyses videre i kvartalsrapporten av NAT oppnår rater som er på nivå med spotmarkedet for moderne Suezmax-skip i kontraktene med BP Shipping. Ratene er imidlertid ikke lavere enn 22.000 dollar pr. dag. Videre heter det at spotmarkedet for moderne Suezmax'er i fjerde kvartal var over minimumsnivået i BP-kontrakten.

I fjerde kvartal var T/C-ekvivalenten på 51.501 dollar pr. dag mot 23.243 dollar i tredje kvartal, 38.291 dollar pr. dag i tredje kvartal og 57.756 i første kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere