RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beholder toppjobben i Venezuelas statsoljeselskap

Sist oppdatert:
Den tidligere OPEC-presidenten Ali Rodriguez ble ikke skiftet ut fra toppjobben i statsoljeselskapet PDVSA på søndag slik en rekke venezuelanske medier ventet i slutten av forrige uke
Venezuelas omstridte president Hugo Chavez nevnte ikke et mulig skifte av president i statsoljeselskapet overhode i sitt flere timer lange ukentlige program "Alo presidente" søndag, melder avisen El Universal mandag kveld.

En rekke venezuelanske aviser siterte anonyme kilder i den venezuelanske regjeringen før helgen, på at Rodriguez ville bli byttet ut med ministeren for infrastruktur, Diosdado Cabello.

I et forhåndsopptatt intervjue med Ali Rodriguez på tv-stasjonen Televen Channel, sa PDVsa-sjefen at han vil ville forlate jobben foreløpig.

- Det har ikke blitt foreslått, sa Rodriguez til stasjonen.

Rodriguez var tidligere enerigminister i landet som i vinter ble herjet av en to måneder lang generalstreik, som blant annet rammet landets vitale oljeproduksjon hardt.

Det fryktes at nye streiker og opptøyer kan komme til uken, når opposisjonen vil presse på kravet om en folkeavstemning for å få gjennomføre et nytt presidentvalg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere