RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beit tunga av kjæresten

Sist oppdatert:
Et forsonende tungekyss ble til blodig mareritt.

Bursdagsfeiringen ble smått amputert da den britiske kvinnen bet tunga av jubilanten. Tirsdag ble hun dømt til tre år i fengsel.

To flasker vodka
Ugjerningen skjedde i oktober i fjor: Etter to flasker med vodka og en krangel om deres barnløshet, prøvde den 45 år gamle briten å trøste kjæresten sin. Hun ba ham om et kyss, men forvandlet seg ifølge den skadelidte til «et massivt monster» da hun bet tunga av ham og spyttet den ut på gulvet.

Ifølge mannen hørtes hun tilfreds ut under kysset.

- Hun kom med en sånn lyd du gir fra deg når du drikker en kopp te etter å ha vært uten i noen dager, en mmm-lyd, forklarte han og sammenlignet henne med bokseren Mike Tyson, som bet øret av en motstander under en runde i ringen.

Besvimte
Mannen besvimte av smerte, mens kvinnen møtte politiet med tunga i en pose og en klar beskjed om at de hadde hatt en krangel. Tunga var imidlertid ikke til å redde, og mannen må nå tilbringe resten av livet med en tungestump på en tredel av opprinnelig størrelse. Kvinnen må på sin side tilbringe de neste tre årene i et fengsel i Newcastle.

Retten begrunnet dommen med at kvinnen handlet «dyrisk» og påførte kjæresten en «grusom skade». Advokaten hennes understreket på sin side at de begge var tydelig alkoholisert og to ulykkelige individer i et svært utilfredsstillende forhold.

Paret møtte hverandre på internett.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere