Beklager underbukse-bilde

Foto: Privat

Kongressmedlem Anthony Weiner sendte bilde av seg selv i underbuksa til en kvinne han chattet med på nettet.

07.06.11 15:31

Kongressmedlem Anthony Weiner beklager at han feilaktig skyldte på hacking av Twitter-kontoen da et bilde av ham selv i underbuksa dukket opp hos en ung kvinne. Demokraten innrømmer også at han har hatt «upassende» kontakt med flere kvinner på nett, melder BBC News.

Vil ikke trekke seg
Weiner skal ikke ha møtt kvinnene personlig, bare chattet med dem på nettet og utvekslet bilder. Weiner sier han ikke vil trekke seg fra politikken.

Weiner innrømmet at en av kvinnene han hadde kontakt med på nettet var Meagan Broussard (26). Hun sto fram og fortalte om kontakten på ABC News.

Med kona i bakgrunnen
Bildet som gjorde det hett for Weiner skal vært et nærbilde av hans bulende underbukse. Han sendte også et bilde av seg selv i bar overkropp. På dette bildet er flere av Weiners private bilder, blant annet av ham selv og kona, synlige i bakgrunnen.

Skyldte først på hacking
Da dette og andre bilder dukket opp på nettstedet Biggovernment.com fikk Weiner det travelt med å forklare seg. Etter først å ha skyldt på hacking, gjorde han helomvending og innrømmet å ha gjort noe dumt.

- Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger, sa Weiner og innrømmet at bilde viste ham og at det var han som sendte det.

Weiner beklaget at han hadde såret sin familie og sin kone. Kona jobber for utenriksminister Hillary Clinton.

Se video der Weiner beklager seg i vinduet under.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag