RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter fulltegning for Røkke på lav kurs(Ny2)

Sist oppdatert:
Kjell Inge Røkke og Aker Kværner bekrefter nå at emisjonen på 2 milliarder kroner er fulltegnet. Det bekreftes videre at emisjonskursen havner i den nedre enden av intervallet
Nytt: Dn.no opplyser nå at artikkelen i dagens utgave av Dagen Næringsliv var feil, og at emisjonskursen vil havne i den nedre delen av intervallet ikke i den øvre slik DN skriver i dagens papirutgave. DN har selv overfor iMarkedet opplyst at dagens artikkel innholdt feil

DN skrev i dag at Aker Kværner lykkes å hente inn de planlagte to milliarder kroner i den pågående emisjonen, og at emisjonen var i den øvre enden av intervallet. Dette var feil.

I en melding skriver Aker Kværner dette:

- Med henvisning til dagens artikler i Dagens Næringsliv og Finansavisen vil Aker Kværner presisere at aksjeemisjonen nå er fulltegnet i nedre del av det oppgitte prisintervall. Det er forventet at endelig pris vil være i nedre del av intervallet 130 til 155 kroner pr. aksje.

Det heter videre i meldingen:

- Som tidligere opplyst vil prisen bli fastsatt i kveld etter avsluttet tegningsperiode. Institusjonelle investorer kan tegne seg fram til kl 15.00 norsk tid 1. april 2004. Tegningsfristen for private aksjonærer utløp onsdag 31. mars, heter det.

iMarkedet får opplyst av personer i finansmarkedet at det særlig er norske investorer er forsiktige, mens de utenlandske investorene skal være mer interesserte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere