RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bekrefter storemisjon i Stolt-Nielsen (Ny2)

Sist oppdatert:
Meglerhusene Pareto og Fearnely Fonds jobbet i går med en storemisjon i kjemikalietankrederiet Stolt-Nielsen. Onsdag morgen ble emisjonen bekreftet
I en melding fra Stolt-Nielsen bekreftes stor emisjonen. Selskapet henter henter 104 millioner dollar til kurs 92,75 kroner. Totalt er det solgt 7,7 millioner aksjer i emisjonen til institusjonelle investorer.

Det går videre frem av meldingen av Stolt-Nielsen-familien ikke har tegnet seg i emisjonen.

Det heter videre at selskapet fortsetter å vurdere andre tiltak for å dekke gjenstående kapitalbehov. Stolt-Nielsen kan komme med en ny tegningsemisjon på inntil 3 millioner aksjer.

Ifølge Finansavisen startet arbeidet med Stolt-Nielsen-emisjonen tirsdag.

Bakgrunnen for emisjonen er som kjent at Stolt-Nielsen er i brudd med sine lånebetingelser. Det siste halve året har selskapet forsøkt å refinansiere selskapet. Den siste tidens løft i aksjemarkedet kommer beleilig med når selskapet nå heter penger.

Stolt-familien, med Jacob Stolt-Nielsen i spissen, gjør emisjonen i Stolt-Nielsen bare dager etter at relaterte Stolt Offshore hentet penger i en emisjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere