Gå til sidens hovedinnhold

Bekreftet at Holger (17) er funnet død

Holger André Flåten Løkka (17) fra Ålesund er funnet omkommet etter forliset fredag kveld.

- Dykkere har funnet en død person i sjøen. Funnsted er i samme området hvor det ble gjort funn lørdag. Pårørende var varslet om funn, men det er ikke gjort noen identifikasjon, opplyser politiet.

Sunnmøre politidistrikt skal ha fått melding om funnet klokken 12.30 søndag.

Søndag ettermiddage bekrefter politiet at det er ålesunderen Holger André Flåten Løkka (17) som er funnet, ifølge Sunnmørsposten.

37 år gamle Janne Elise Jørgensen og 40 år gamle Bjørn Leif Flem er fra før funnet omkommet. Begge er fra Longva i Haram. Den ene ble funnet natt til lørdag, mens den andre ble hentet opp lørdag formiddag.

Søket etter 17-åringen ble gjenopptatt søndag morgen, men redningsledelsen trodde ikke da at det var håp om å finne den savnede i live.

To av de tre som ble skadd i ulykken er innlagt ved Ålesund sjukehus. Den tredje, en yngre kvinne, er behandlet poliklinisk for lettere fysiske skader, opplyser Helse Møre og Romsdal HF til Sunnmørsposten.

Grunnstøtingen skjedde fredag og Hovedredningssentralen på Sola (HRS) fikk melding om båtulykken litt etter klokken 22.00.

Fritidsbåten, en 23 fots plastbåt, hadde gått på grunn ved Lepsøyrevet i Haram kommune. Seks personer var i båten da den trolig traff restene av det som har vært et sjømerke ved Lepsøyrevet. Vitner forteller at ulykkesbåten kan ha truffet restene av det som har vært et sjømerke.

Ifølge NTB åpner Haram kyrkje dørene for dem som ønsker å samles etter ulykken klokken 18.00. Det opplyser leder av Haram kommunes kriseteam, ordfører Bjørn Sandnes.

- Vi har hatt løpende kontakt med pårørende og har besøkt dem gjennom natten. De som er brakt til sykehus, er tatt vare på der, forteller ordføreren til NTB.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken