Gå til sidens hovedinnhold

Bekreftet: Natal slippes vinteren 2010

Microsoft bekrefter lanseringen under teknomessen CES 2010.

Teknologimessen Consumer Electronic Show (CES) avholdes i Las Vegas mellom 7. og 10. januar, og tradisjonen tro dukker det oppe en rekke nyheter og annonseringer for oss teknofile.

SISTE NYTT: Alt fra CES 2010

Microsoft har blant annet annonsert at utvidelsene til «Modern Warfare 2» slippes først til Xbox 360, og følger opp med å bekreftet lanseringstidspunktet for Natal-prosjektet.

Ifølge nettsiden Gamedaily vil teknologien være klar for markedet innen juleferien 2010. Microsoft har ikke annonsert pris eller spesielle spill tilknyttet Natal, men det er forventet at tilbehøret skal bli billig. Det er også klart at sensoren vil fungere med alle utgaver av Xbox 360.

Dermed bekrefter Microsoft informasjonen som dukket opp etter at Microsoft viste fram teknologien til diverse spillutviklere i England. Ifølge kilder det britiske bransjebladet MCV snakket med, vil 14 spill støtte teknologien ved lansering og fem millioner kameraer vil være klare for salg.

Natal er kodenavnet for teknologi Microsoft utvikler til Xbox 360 som erstatter tradisjonelle spillkontrollere. Les mer om Natal i faktaboksen til høyre.

Få et inntrykk av hva Microsoft ønsker med Natal i videoen nedenfor:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken