RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bengt og Malcolm lurer alle

Malcolm og Bengt (bildet) bryter avtalen med de andre deltakerne, og går i hemmelighet i gang med å installere nytt kjøkken.
Malcolm og Bengt (bildet) bryter avtalen med de andre deltakerne, og går i hemmelighet i gang med å installere nytt kjøkken.
Sist oppdatert:
Alle deltakerne blir enige om å ta kjøkkenet neste gang. Men i det hemmelige planlegger Bengt og Malcolm en annen strategi ...

Takstmennene er nok en gang på plass i kveldens episode av "Nr. 19" . Denne uken skal de vurdere gangen til Karin og Jon, Bengt og Malcolms uferdige soverom, badet til Erlend og Natalie og badet til Erlend og Natalie. De sistnevntes bad peker seg ut som en favoritt, men som alltid kan det ligge potensielle "bomber" på lur etter at takstmennene har vært på besøk.

Ikke helt etter planen
Firhana, Lasse, Erlend og Natalie har lagt en artig plan som de ønsker å gjennomføre i neste romkonkurranse. Den går ut på at alle parene velger kjøkkenet som neste prosjekt, og at ingen dermed velger kjøkkenet i uken de skal inn i. Dette blir avtalt med alle fire parene. Men planen går ikke helt som initiativtakerne hadde tenkt...

Bengt og Malcolm setter nemlig i gang med kjøkkenet i stedet for badet, som de hadde sagt til de andre. Det betyr at de er nesten sikret seier i denne romkonkurransen, fordi de andre parene har valgt soverom og gang i konkurransen som starter mandag.

Bowlingkonkurranse
Og i tillegg kan de muligens slå de andres kjøkken neste gang, for da kan de to karene i leilighet A stille med badet i konkurransen...

Deltakerne har også bowlingkonkurranse i mandagens episode av "Nr. 19", der de kjemper om 5000 kroner ekstra på oppussingskontoen. Kampen ser ut til å stå mellom Lasse og Firhana og Karin og Jon.

På TV 2 mandag 26. april 2004 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere