RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bengt på topp

Sist oppdatert:
Tallene fra årets sesong så langt får du her.

Det er så langt spilt 23 kamper i årets Tippeliga. Vålerenga har så langt vunnet åtte kamper, spilt fire uavgjort og tapt 11 kamper.

Vålerenga har scoret 34 mål. 13 forskjellige spillere har scoret mål, i tillegg til at Olivier Occean på Lillestrøm står for et selvmål.

Bengt Sæternes er klubbens toppscorer så langt med syv mål. Sæternes har også to målgivende pasninger, noe som gir totalt ni målpoeng. Det fører han også på topp på listen over målpoeng i klubben så langt i år.

Freddy dos Santos har flest målpoeng per spilte kamp. På ni kamper står han med ett mål og fire målgivende pasninger, fem målpoeng totalt. Det gir et snitt på 0,55 målpoeng per kamp.

Se oversikten over målpoeng her

Hagen får flest kort

Vålerenga har fått totalt 26 gule kort så langt. Erik Hagen, Kristofer Hæstad, Jarl André Storbæk og Martin Andresen har alle fått tre gule kort hver. Hagen er også eneste VIF-spiller som har fått rødt kort denne sesongen, etter to gule kort borte mot Odd Grenland.

Se kortoversikten her

Storbæk spiller mest

Det er spilt 2070 Tippeligaminutter så langt i sesongen. Jarl André Storbæk har spilt klart mest av VIF-spillerne med 1960 minutter spilletid på 22 kamper.

Kristofer Hæstad har også vært på banen i 22 kamper, og har spilt 1803 minutter.

Se oversikten over spilletid her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere