*Nettavisen* Nyheter.

Bensindamp kan ha antent bil

EKSPLOSJONSARTET: Den eksplosjonsartede bilbrannen i Myraveien kostet en kvinne livet. Her er politiførstebetjent Per Christian Andersen på jakt etter tekniske spor. Foto: Johnny Helgesen (SARPSBORG ARBEIDERBLAD)

Politiet mener bensindamp kan ha antent bil i ulykken der en kvinne omkom.

24.03.11 14:11

Fortsatt holder politiet alle muligheter åpne, og den eksplosjonsartede bilbrannen som kostet menneskeliv etterforskes derfor bredt.

Men etter det Sarpsborg Arbeiderblad kjenner til, er etterforskernes hovedteori at det ikke har skjedd noe kriminelt, men at dødsbrannen skyldes en ren ulykke.

Les også: Funnet død i utbrent bil.

Bensinlukt
Etter alle solemerker var det den kvinnelige bileieren (34) som omkom i brannen. Hun bodde også på den aktuelle adressen. Men noen endelig identifikasjon får ikke politiet før om noen dager. Da skal rettsmedisinere være ferdige med sine undersøkelser av de brente levningene.

Ifølge tips avisen har mottatt skal kvinnen for noen dager siden ha kjørt på en issvull, og at det i forbindelse med det sammenstøtet kan ha oppstått en bensinlekkasje.

- Jeg kan bekrefte at vi har opplysninger som forteller om en mulig drivstofflekkasje og følgelig bensinlukt i bilen, sier politiførstebetjent Sigmund Andersen.

Eksplosjon
Flere naboer er også avhørt om den mystiske bilbrannen. Det var en av dem som varslet brannvesenet.

Ingen av naboene skal likevel ha sett selve starten på brannen, men en av dem hørte et voldsomt smell.

Det er derfor ingen tvil om at brannen var eksplosjonsartet.

- Nei, alt tyder på det. Det ble funnet glassplinter 15–20 meter fra selve bilen, avslutter etterforskningsleder Sigmund Andersen.

Les flere saker fra Sarpsborg Arbeiderblad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.