Ber fansen om å holde seg unna

Foto: (Nordisk Filmdistribusjon)

Twilight-stjernen blir skremt av fansens blodige oppførsel.

(BIIPMAG): Skuespiller Robert Pattinson ber om at fansen behandler ham med mer respekt og holder avstand fordi han blir skremt av den uønskede oppmerksomheten.

Blodet dryppet
Den britiske kjekkasen forteller at han har møtt noen seriøst forstyrrede unge "Twilight"-fans som har nærmet seg ham med blod dryppende fra halsen sin:

- En gang var det fire jenter i Chicago og alle hadde skrapet halsen sin til de begynte å blø. Og da de kom opp til meg hadde de blødende skorper. Det var ekkelt, sier en forferdet Pattinson.

- Han er veldig tynn og stresset
Pattinson forstår ikke hvorfor amerikanske fans er så gira:

- Robert forstår ikke hvorfor alle er så gale etter ham. Han er flau over måten jenter kaster seg over ham. Jentene her forfølger ham. Han er redd for at hvis han gir en hånd, så tar de hele armen. Han har blitt rådet av sikkerhetsvakten til å ikke oppmuntre folkemengden, så derfor ser han ikke engang opp lenger, forteller en kilde ifølge New York Daily News og legger til:

- Han er så tynn og stresset. Alle på filmsettet er bekymret for ham.

- De vil ta på håret mitt
Pattinson innrømmer nå at han ofte er redd for å gå ut fordi skrikende jenter følger hvert skritt han tar og han ber derfor om mer ro:

- Folk ligger i bakhold og prøver å finne ut hvilket hotell jeg bor på, og de vil også ta på håret mitt. Alle bare skriker og skriker. Det føles uvirkelig, sier han ifølge Teen Hollywood.

Truffet av taxi
Den siste tiden har stjernen filmet sin nye film, "Remember Me", i New York. Han ble også nylig truffet av en taxi da han prøvde å rømme fra en gruppe fanatiske fans.

Pattinson synes den amerikanske fansen går over streken og nå lengter han etter å komme hjem til Storbritannia.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.