RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ber for Flåten i dag

Sist oppdatert:
Medlemmene i menigheten Livets Ord i Bergen vil i dag be for sin sykemeldte leder, Enevald Flåten. Samtidig vurderer flere hundre medlemmer å melde seg ut.

Spliden rundt den mektige pastoren i Livets Ord, Enevald Flåten, fortsetter. Ifølge Bergens Tidende får Flåten kritikk fordi han har reist mye rundt i verden som pastor. På starten av året gikk Flåten på talerstolen i menigheten og tok selvkritikk.

- Han innrømmet å ha reist for mye og vært for mye borte, og vil endre på dette, sier menighetens informasjonssjef Bjørn Olav Hammerstad til avisen.

Flere av menighetens medlemmer føler at fokuset til menigheten er kommet skjevt ut. Et av menighetens 2500 medlemmer sier til avisen krever at Flåten nå må konsentrere seg om Bergen, og ikke resten av verden.

Reisingen er blant årsakene til at flere hundre medlemmer nå vurderer å melde seg ut. Men under dagens gudstjeneste vil det bli bønn for Flåten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere