RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergen tom for leiebiler

Du tenkte deg en tur til Bergen og vil la bilen stå hjemme, sa du?

Den tanken bør du revurdere snarest, for i Bergen er det ikke en eneste leiebil å oppdrive, bortsett fra varebiler og tosetere. Så dersom ferieplanen din i vestlandsbyen var basert på å la bilen stå hjemme, for så å benytte leiebil i Bergen, sliter du.

Det er Bergens Tidende som melder at skrankene til bilutleiefirmaene på Flesland lufthavn bare er til pynt for tiden. Ingen av firmaene har biler til utleie. Ifølge utleierne er situasjonen ekstrem, med tomme parkeringsplasser og lange ventelister. Og verre skal det bli.

- Det er i juni og august vi pleier å ha det største trykket, så nå tror jeg at august kan bli enda verre, sier Tommy Johannessen hos National bilutleie på Flesland, til BT.

Også utleiefirmaene i sentrum har tomme garasjer, og bilene blir knapt levert før de kjører ut av porten igjen. Den eneste måten å sikre seg leiebil i Bergen, er å bestille bil lang tid i forveien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere