RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergens-byrå får millionkontrakt

Sist oppdatert:
PR-byrået Wikos har inngått en avtale med Skifte Eiendom om inforådgivning i forbindelse med salgene av en rekke militære eiendommer i Bergen og Hordaland. Avtalen har en ramme på 1,3 millioner kroner.

Det lille bergensbaserte PR-byrået Wikos, som blant annet samarbeider med Burson-Marsteller, har fått en millionkontrakt med Forsvarsbygg/Skifte Eiendom.

Skifte Eiendom står bak salget av en rekke militære eiendommer, bygg og anlegg rundt om i landet og Skifte har inngått avtale om informasjonsrådgivning i forbindelse med salgene i Bergen og Hordaland.

For et PR-byrå med en omsetning på drøye tre millioner kroner er dette en stor avtale. Den har en ramme på NOK 1,3 millioner og gjelder for de to neste årene.

- Vi er glade for at Skifte Eiendom har valgt oss som rådgivere i forhold til mediearbeid og samfunnskontakt. Det å selge eiendommer som nå eies av Forsvaret, er utfordrende både markedsmessig og kommunikasjonsmessig, sier daglig leder i Wikos, Torbjørn Wilhelmsen.

I en pressemelding forteller byrået at avtalen mellom Skifte Eiendom og Wikos er inngått med Novitas kommunikasjonsrådgivning i Stavanger som underleverandør, også de er en samarbeidspartner av et av landets største PR-byråer, Burson-Marsteller. Begge byråene er med i et nasjonalt informasjonsrådgivningsnettverk med Burson-Marsteller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere