RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergens herligste single!

Single nordmenn prøver stadig lykken på nett, og på tjenesten Side2 Match får de herligste medlemmene ekstra promotering.

(SIDE2): Side2 Match er Norge og nordens største datingtjeneste, med over 350.000 registrerte single nordmenn. Nå har vi lansert en ny funksjon, hvor våre herligste medlemmer får ekstra promotering.

Side2 Match har lenge vært en av de største og mest seriøse datingtjenestene på nettet, og vi både personlighetstesting og egen matchingfunksjon som skal gjøre det lettere for deg som ønsker å treffe noen, å finne den rette.

Sjekk hvilken personlighet du har
Les mer om MatchMe!

Med den nye måten å promotere medlemmene på, overlates datingen igjen til tilfeldighetene. Det er altså utseende som står i fokus, og du får anledning til å sjekke «som i gamle dager», rett og slett basert på om du liker vedkommendes ytre, eller ikke. Medlemmene som frontes i den nye funksjonen har selv godtatt å bli promotert som Norges herligste single.

Se hvem som er Bergens herligste single!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere