RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergens-kjendis krasjet i fylla

Sist oppdatert:
En kjent person fra Bergen krasjet stygt i en reklamefinansiert bil på Tysnes for 18 dager siden. Personen kom lettere skadd fra ulykken, men bilen ble totalskadd.

Kjendisen er midt i 30-årene. Det var etter en fest på Tysnes natt til lørdag i St. Hans-helgen hendelsen inntraff. Kjendisen satte seg i bilen i svært beruset tilstand. Det hele endte med at føreren kjørte i grøften på Årbakka på Tysnes, og mannens bil ble totalvraket. Føreren prøvde også å stikke av da politiet kom til ulykkesstedet, men politiet pågrep ham.

Bergenseren nektet å bli med til lege for å bli tatt blodprøve av, og politiet måtte til slutt sette håndjern på ham for å få ham med.

- Utorlig nok bare lettere skadet
Politiet på Tysnes bekrefter opplysningene:

- Han ble funnet i utmarken på Årbakka, og han ble lagt i håndjern før han ble kjørt til lege, opplyser lensmann Lorentz Lunde til bladet Tysnes.

Den lite samarbeidsvillige personen er nå siktet for promillekjøring.

- Utrolig nok ble han bare lettere skadet, sier Lunde til Tysnes.

Blånektet
Da iBergen.no kontaktet kjendisen, blånektet han for påstanden og ville ellers ikke si stort. Han hevdet også at han fortsatt har førerkortet disponibelt.

- Hvor har du fått dette fra? Det stemmer absolutt ikke. Jeg har ikke lyst å si noe om det du kommer med der, var kommentaren han først kom med.

- Stemmer det at du har fått inndratt førerkortet ditt?

- Jeg har fortsatt førerkort!, sier bergenskjendisen, som er kjent fra musikkbransjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere