*Nettavisen* Nyheter.

Berlusconi vil hente Zlatan

Foto: MANU FERNANDEZ (Ap)

Milan vil ta opp kampen mot byrival Inter, og ser Zlatan Ibrahimovic som en av ingrediensene.

25.05.10 12:28

De fleste storklubbene i Europa er blitt nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for Zlatan Ibrahimovic, og etter at David Villa ble klar for Barcelona økte bare spekulasjonene i styrke.

I et intervju med det svenske magasinet Café nylig, sa Zlatan at han ikke ville til England.

- Jeg liker ikke regn, slo appelsinsjongløren fast.

Les også: Zlatan vil ikke til regnfylte England

Nå meldes det både i italienske og spanske at en retur til den gamle hjembyen Milano kan være aktuelt for svensken. Ikke til Inter denne gang, men til byrival Milan.

Lei av Inters dominans
Klubbeier og statsminister Silvio Berlusconi har nemlig sett seg lei på Inters dominans etter at José Mourinhos menn vant alt i år. Han har lover fansen en skikkelig oppussing av troppen, og førsteprioritet er å sikre seg en god angrepsspiller, og han skal gjerne være storvokst, melder spanske Sport og italienske AffariItaliani, ifølge Expressen.

Milan har fra før Filippo Inzaghi, men hans karriere går mot slutten, mens Klas-Jan Huntelaar ikke har overbevist. Da er Zlatan en mann Berlusconi kan tenke seg å forsterke med.

Og rent statistisk kan det være en genistrek. Zlatan har faktisk, med litt godvilje, vunnet seriegull sju år på rad. I 2004 for Ajax, i 2005 og 2006 for Juventus – disse titlene ble riktignok Juventus strippet for på grunn av korrupsjonsskandalen i italiensk fotball - og i 2007, 2008 og 2009 med Inter og altså i år med Barcelona.

Mangler trener
En overgang til Milan vil likevel bli kontroversiell på grunn av hans forhistorie i Inter.

Milan vil nok uansett ikke handle før en ny trener er på plass. Leonardo har forlatt klubben, og en ny trener ventes å bli presentert i løpet av uka. Blant favorittene er Cagliaris tidligere trener Massimiliano Allegri.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.