RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berntsen dømmer VIF - Start

For tredje gang denne sesongen skal Espen Berntsen dømme Vålerenga.

Tidligere i år ble Viking slått 2-0 hjemme og Sandefjord 1-0 borte under ledelse av Berntsen. Kampen mot Start blir 33. gang han dømmer en obligatorisk Vålerenga-kamp. På de 32 første har Vålerenga vunnet 17, bare tre har endt uavgjort, mens det har blitt tap for Vålerenga 12 ganger. Kun én spiller har fått marsjordre på disse 32 kampene og det skjedde i den aller første seriekampen Berntsen dømte Vålerenga. Året var 1998, stedet var Drammen, tidspunktet var siste serierunde og synderen var Milos Mirkovic som ble sendt banen i seriedebuten med to gule kort. Vålerenga vant for øvrig kampen 5-0, halvannen uke før 3-3-bragden i Istanbul.

To ganger tidligere har Espen Berntsen dømt oppgjøret mellom Vålerenga og Start. I førstedivisjon 2001 vant Start 2-1 på Ullevaal, mens i 2006 ble det 1-0 på samme arena og altså seier til Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere