RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beskyldes for designtyveri

(Scanpix)
Designer hevder Lindsay Lohan rappet ideene hans. Døm selv her.

(SIDE2): Lindsay Lohan er en av de mange kjendisene som har slått seg opp som designer. Nå beskyldes hun for å rappe andres ideer.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden nå!

Ny linje, ny kritikk
Tidligere i høst kunne vi se Lohans kleslinje for merket Ungaro da det for første gang ble fremvist på catwalken. Motepressen var unådig, og mente at klærne egner seg bedre på toppløsbar enn på en catwalk.

Nå er hun igjen i gang med en ny kleslinje, og denne gangen har kritikken begynt allerede før den er ferdig, skriver Splash News.

Beskyldes for å herme
Denne gangen er det James Lillis, designeren bak merket «Black Milk Clothing» som kommer med beskyldninger. Han har sett tegningene til plaggene Lohan arbeider med, og hevder at det er åpenlyse likheter mellom dem og hans egne.

Spesielt like skal Lohans såkalte diamant-leggings og Lillis tilsvarende «Sheer Spartans» være. For å bevise likheten har han på bloggen sin postet et bilde av Lohans tegning og sammenlignet med sin egen design.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere