*Nettavisen* Nyheter.

Besøk våre nye horoskopsider

Er du nysgjerrig på astrologiens mystikk? Besøk våre nye horoskopsider og prøv de spennende tjenestene.

(SIDE2): At det er mer mellom himmel og jord enn hva folk flest kan se og vite, er noe de fleste er enige om. Flere hundre tusen nordmenn sjekker jevnlig sitt personlige horoskop.

Vi i Side2 har som mål å gi våre lesere det beste tilbudet når det gjelder horoskop- og astrologitjenester på nett. Derfor lanserer vi i dag vår splitter nye astrologiside, med mange nye tjenester. Nå kan du bli spådd av den verdenskjente norsk-kinesiske astrologen Henning Hai Lee Yang, eller få vite om hva planetenes posisjoner har å si for din hverdag.

Her finner du Side2s nye astrologisider

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

Ditt personlige horoskop
Vær: Det er nymåne, og med alle nymåner kommer det en endring av perspektiv. I dag gjelder det det finansielle. Dette er en god dag for å redusere og kutte i ekstravaganser.
Tyr: Fra en ny jobb til en ny kjæreste, fra nye klær til ny frisyre, en nymåne i ditt tegn gir deg mange ideer til å fornye deg selv. Grip dem.
Jomfruen: En forståelse for den andres standpunkt er et godt sted å begynne for å få til et bedre forhold. Men du bør for rettferdighetens skyld insistere på at dette skal gå begge veier.

Klikk her for andre horoskop

Din egen spådame/-mann
Har du noen gang hatt lyst til å få din egen fremtid spådd? Nå har du sjansen. I samarbeid med den anerkjente astrologoen Henning Hai Lee Yang og nettsiden Magic Circle kan du få opplest din helt egne fremtid. Tør du?

Klikk her for å komme til spåtjenesten

Få horoskopet på mobilen
Vil du være oppdatert på horoskopet, kan du få det tilsendt på mobilen din hver dag for kun kr 3.00. Merk at du vil få horoskopet tilsendt hver dag, på samme tidspunkt som du bestilte tjenesten første gang. Bestiller du altså horoskopet kl. 09.00 om morgenen, vil du få ditt daglige horoskop hver dag kl. 09.00. Dette er heller ikke samme horoskop som du finner på disse horoskopsidene, men et eget mobilhoroskop.

Klikk her for å bestille tjenesten

Planetene har betydning
Visste du at hver gang planetene flytter på seg, så har det innvirkning på ditt liv? Ikke så lett å forstå, kanskje. Men for en kyndig astrolog har planetbevegelsene altså alt å si. Følg med på vårt astrovarsel, og få vite hvordan planetene og deres posisjoner påvirker ditt liv.

Klikk her for å komme til astrovarselet

Din fremtidige baby
Er du gravid og venter spent på barnet som skal komme? Da kan du benytte deg av tjenesten Babyboom og få vite litt om din kommende baby. Ved å sende inn unnfangelsesdatoen, vet man hvilket stjernetegn barnet blir født i. Dermed kan man si en hel del om denne lille personen som skal komme til verden. Teksten du får, er også en fin ting å ta vare på og sette inn i babyboken. Senere i livet kan du sjekke om spådommen er riktig.

Klikk her for å komme til Babyboom

Tarotkort
De fleste har et forhold til de mystiske tarotkortene - 78 kort med forskjellige symboler som kan si noe om din fremtid når de blir lagt foran deg av en kyndig person. Har du kanskje hatt lyst til å få tarotkortene lagt for deg og din fremtid? Nå gir vi deg muligheten til å åpne tarotkort og få informasjon om hva som skjuler seg for deg, når du måtte ønske det.

Klikk her for å lese tarotkort

Spåtjenesten I ching
Den kinesiske spåtjenesten I ching finner du også på våre nye astrologisider. Dette er en gammel kinesisk kunst hvor man ved hjelp av to hexagonale metallbiter og måten de ligger på, kan spå ens fremtid. Det er en svært spennende men vanskelig kunst, og ordene fra I ching beskrives som vage, poetiske og vanskelige å tolke. Har du lyst til å lese hva man I ching-kunsten sier om din fremtid?

Klikk her for å bli spådd med Iching

Spåtjenesten Runer
Runer kaller man vikingenes spåtjeneste, og her er det altså symbolene eller tegnene runer som man legger til grunn for spådommen. I motsetning til hva de fleste tenker om vikingene i dag, var de altså bærere av en gammel, ærverdig kultur - nemlig spåkunsten: det å kunne lese fremtiden med runer.

Klikk her for å bli spådd med runer

Kjendisenes horoskop
Sjekk hvilket tegn de norske kjendisene er født i. Er du selv født i tyren, kan du frem til 21. mai se hvilke kjendiser som også er født i tyren. Reload siden for å få opp en ny kjendis. Den 21. mai går vi inn i tvillingenes tegn, og da kommer det opp nye kjendiser født inn i dette tegnet.

Klikk her for å se en kjendis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.