Gå til sidens hovedinnhold

Besøk vinneren her

Hver uke kan du delta i turneringer og konkurranser på Playray.no. Tirsdagsturneringen vår er avsluttet, her ser du hvem som vant.

(SIDE2): På en helt vanlig tirsdag gav vi Playrays brukere mulighet til å vinne ære, berømmelse og 100 Playpenger. Alt du trengte å gjøre var å delta i en spillturnering - på Playray.no.

Besøk vinneren her.

Gikk du glipp av denne turneringen? Fortvil ikke, du får snart muligheten igjen. Slik foregår en turnering på Playray.no: Registrer deg eller logg inn aller først. Velg så spillet Bobler, med normal vanskelighetsgrad. Deretter er det bare å spille deg frem til høyest mulig poengsum. Enkelt hva?

Hva er Playray?
Playray er en online spilltjeneste med mange ekstra funksjoner som gjør siden helt unik. Det er her du finner de beste spillene. Playray satser vi på kvalitet fremfor kvantitet, dette er spill du lett kan bli hektet på - de er så morsomme.

Noen av spillene er for flere spillere, noen kan du spille alene, og noen - slik som minigolf og biljard - er tilgjengelige både for flere spillere og for deg som vil spille for deg selv.

Ikke bare får du tilgang til alle spillene, du får også en egen spillfigur som du kan designe slik du vil. Figuren representerer deg i communitiet.

Se bildekarusell nederst i saken.

Mer enn 12 000 spillentusiaster kan ikke ta feil. Playray.no har kjapt vokst til å bli et tilholdssted for spilleglade mennesker og er like mye et voksende fellesskap av mennesker med like interesser.

Playray.no finner du spill, spenning og nye venner.
Klikk her for å prøve spillene.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå