*Nettavisen* Nyheter.

Best kledd i 2008?

Katie Holmes hevder seg endelig blant verdens best kledde. Sjekk den nye stilen hennes her.

24.01.08 13:44

(SIDE2): Katie Holmes var kjent som den søte og uskyldige «Joey Potter» i Dawson's Creek, før hun for tre år siden ble kjæreste med Tom Cruise. Mye har skjedd siden den gang.

SE STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Stilriktig mor og datter
For snart to år siden fikk Katie Holmes datteren Suri, sammen med Tom Cruise. Katie og den lille frøkna har på kort tid blitt Hollywoods mest stilriktige mor og datter. De siste to månedene har Katie vist seg frem i oppsiktsvekkende trendy antrekk - hun har anlagt en kortere hårsveis, bruker mer sminke og stiller i klassiske og flotte plagg dag etter dag.

Katie har spesielt dilla på kardigan, vide bukser, superhøye pumps, trenchcoater - og sist men ikke minst, solbriller. Skuespilleren har langt i fra lagt sin elsk på 80-tallet, men 70-tallet er hun derimot veldig glad i. Solbrillene er store, noen runde og andre mer firkantet i formen, og de sitter perfekt til Katies nye frekke frisyre.

Vi har sett Katie i jeans og solbriller fra Sass&Bide, vesken Hermes Birkin bag og Lanvin-kjolen med en bar skulder den siste tiden. Tidligere har hun også vist seg i klær fra Chanel og Giorgio Armani, og sistnevnte designet skuespillerens brudekjole.

I klasse med Kate Moss
Side2 presenterte i romjulen saken der moteredaktøren i InStyle, Clementine O'Hara viste sine favoritter for moteåret 2008. Redaktørens «må ha» var blant annet ankelstøvletter, sort skinnjakke og tydelig tilbehør i lær. Referanser til 1920-tallet med perler og glamour, og bukser med høyt liv og sleng er også blant Clementines favoritter. Hun mener det er to kjendiser vi virkelig bør holde øynene åpne for i år; Kate Moss og Katie Holmes.

Endelig kan altså Katie prege motebildet, sammen med Kate Moss, som har tronet på toppen i flere år.

Noen mener Katie Holmes nye stil er takket være Spice Girls-baben Victoria Beckham. Men i et intervju med Boston.com, avviser Posh nå at hun har noe med Katies stil å gjøre.

- Katie og jeg har hengt sammen, vi har shoppet sammen, og vi har vært på moteshow sammen. Katie har en veldig god stilsmak. Jeg tror ikke jeg har hatt noen innvirkning på stilen hennes, sier hun.

Liker du Katies nye stil? Diskuter nederst på stilen.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag