Best og verst av Oscar-kjolene

BEST OG VERST: Natalie Portman og Jennifer Aniston fikk det til. Det gjorde ikke Beyoncé Knowels og Heidi Klum.

BEST OG VERST: Natalie Portman og Jennifer Aniston fikk det til. Det gjorde ikke Beyoncé Knowels og Heidi Klum. Foto: (Getty Images)

Vi har tatt en titt på Oscar-kjolene, og dømt hvem som var vakrest - og hvem som burde sparke stylisten.

(SIDE2): Det er ikke bare hvem som vinner som er av interesse når Academy Awards går av stabelen i Los Angeles.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hvem som er best og verst kledt er minst like interessant for enkelte av oss.

SE BILDER NEDERST PÅ SIDEN!

Mens alle hadde røde kjoler i fjor, var det krem, hvitt og sølv som gjaldt i år.

Og «en skulder bar» er fortsatt en sterk trend på den røde løperen, i tillegg til prinsesse- og havfruesnitt.

DE BESTE:

Svart
Diane Lane så fantastisk ut og beviste at svart er tidløst klassisk og alltid en vinner, spesielt med vakre, men enkle smykker og en svart sateng-clutch som tilbehør. Kjolen var laget av Dolce og Gabbana.

En annen vinner i svart var Angelina Jolie, som hadde høyt hår, en lekker Elie Saab-kjole og smaragdsmykker.

Les mer om mote her

Prinsesse
En som hadde kastet seg på prinsessekjoletrenden var Penélope Cruz, som bar en vakker Balmain-kreasjon, med blonder og brokade.

Miley Cyrus hadde fått god hjelp denne gangen. Kjolen fra Zuhair Murad i blekrosa champagne fikk 15-åringen til å se ut som den Disney-prinsessen som hun er. Den passet til alderen hennes, og når hun i tillegg hadde enkelt, oppsatt hår og naturlig makeup var Miley en av de best kledte under årets Oscar-utdeling.

Les: Lurte hele Oscar-forsamlingen

En annen som virkelig hadde fått til prinsesselooken var Sarah Jessica Parker, som hadde skjønt at smykker er overflødig når du har en så voldsom kjole, fra Dior Haute Couture. Vi liker hårfargen hennes også! Vakker, som alltid, og med et sexy korsett som satt perfekt.

Les: Her får familien Ledgers Oscar

Enkelt er best
Jennifer Aniston (40) hadde på seg en enkel Valentino sølvkjole med satengsandaler fra Jimmi Choo. Hun strålte og så sunn, forelsket og lykkelig ut, til tross for at alle forventet at hun skulle være nervøs og sjalu på grunn av Angelina Jolies nærvær.

Les: Se, så forelsket!

Anne Hathaway hadde på seg en nydelig, stoppeløs Armani Prive-kjole. Den glitret med paljetter og hadde en vakker havfruesilhuett. Hun så ut som en kvinnelig Oscar-statuett.

Vår favoritt er faktisk en som har klart å unngå alle årets trender. Her er det ingen havfrue- eller prinsessekjole i sikte, ingen blek kremfarge eller én skulderstropp. Natalie Portman, alltid vakrest, strålte i en stroppeløs rosa Rodarte-kjole og tok glansen fra alle de andre til sammen.

Les: Winslet vant Oscar for beste hovedrolle

DE VERSTE:

Gardin
Uff, uff, Beyoncé Knowles elsker havfruekjoler, og ofte ser de bra ut på hennes formfulle kurver. Men materialet og fargene (svart og gull) fikk House of Deron-kjolen til å se ut som en gammel gardin, dessuten ble den voldsom og litt for trang.

Les: Sjekk hete Hugh og Beyoncé

For mye på en gang
Heidi Klums kjole fra RM by Roland Mouret skilte seg ut fordi den var rød og med interessant origamisnitt. Men den var litt for asymmetrisk og slitsom, samtidig som vi synes håret hennes ser helt forferdelig ut, selv om vi liker armbåndene.

Les: Mest sexy på Oscar

Marshmallow
Jessica Biel tar førstepremien for versting-look. Hva i all verden? Den formløse hvite Prada-kjolen gjør ingenting for å vise fram Jessicas flotte figur. Hun ser ut som en marshmallow, og har i tillegg livløst hår og nesten ikke-eksisterende makeup.

Kontrast
Vi liker snittet på Tilda Swintons antrekk. Men det blir litt for kontrastfylt med svart skjørt og hudfarget topp, samtidig som det ser ut som om hun ikke har på noen topp når man ser fra lang avstand. Både topp og skjørt er fra Lanvin. Det eneste som skiller seg ut er leppestiften, som overhodet ikke passer til resten av antrekket.

1612

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.