RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beste aksjeuke i år

Sist oppdatert:
De europeiske aksjemarkedene har hatt årets beste uke.

En mengde gode regnskaper fra årets andre kvartal har gjort sitt til at kursene på de europeiske aksjemarkedene har gått opp. Kursene har faktisk steget så mye den siste uken at markedene nettopp har hatt årets beste uke, ifølge danske Børsen.

NA24 - din næringslivsavis

Det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca hadde også et kjempekvartal med en økning på hele trettien prosent til 9,9 milliarder kroner.

I frankrike ble det fredag meldt at den store dekkprodusenten Michelin har hatt et fall på 4,5 prosent, men selskapet tjente allikevel 2,2 milliarder i kvartalet.

Beste uke
Den tyske DAX-indeksen steg 0,8 prosent til 5705. Det samme gjorde den britiske FTSE 100-indeksen til indeks 5975. Franske CAC 40 steg litt mindre med 0,6 prosent til indeks 5029. Denne uken har CAC 40 steget med 4,4 prosent, britiske FTSE 100 har steget med 4,5 prosent og tyske DAX har hatte en stigning på hele 4,7 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere