RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beste resultatvekst på ti år

Sist oppdatert:
Analysesjef Chuck Hill i Thomson First Call fastslår at resultatveksten i fjerde kvartal blir den sterkeste amerikanske selskaper har levert på ti år
Thomson First Call er et analyseselskap som spesialiserer seg på å følge med på selskapenes resultater, og ikke minst på aksjeanalytikernes estimater og anbefalinger.

Nå fastslår Thomson First Call at fjerde kvartal vil gi den sterkeste resultatveksten for selskapene i S&P 500-indeksen på ti år, siden tredje kvartal 1993.

Etter at rundt halvparten av selskapene har rapportert melder Thomson First Call at resultatene jevnt over er klart bedre enn analytikernes estimater før rapporteringen lå, og da viste anslagene allerede en vekst på drøyt 22 prosent fra samme kvartal ett år tidligere.

Thomson First Call har anslått et vekst på 26 prosent, men dette justeres nå opp. I et ferskt notat anslår analysesjefen Chuck Hill at veksten blir minst 28 prosent.

- Det vil klart være det beste kvartalet for resultatvekst siden 30,3 prosent i tredje kvartal 1993, toppen av veksten i den siste oppgangen etter resesjon, skriver Hill, og legger til:

- Ganske enkelt: Fjerde kvartal 2003 har vært et fantastisk kvartal for inntjeningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere