RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestemor er vakker

Sist oppdatert:
De har vært og er noen av verdens vakreste kvinner. Se bildene av de aldrende skjønnhetene.

(SIDE2): Flere av verdens mest kjente divaer begynner å dra på årene. Likevel holder de seg forbløffende godt. Her presenterer vi noen av dem.

Ann Margret (64 år)

Svenske Ann-Margret ble født midt under krigen i 1941, og spilte i sin første film som 20-åring. Den rødhårede skjønnheten ble kåret til verdens tiende mest sexy filmstjerne noensinne av det store filmmagasinet Empire i 1995. I 1965 var målene hennes 35-23-35, 31 år senere var de 36D-25-36. Ann-Margret spiller fortsatt i filmer. Hennes siste på kino var den amerikanske utgaven av Taxi.

Ursula Andress(69 år)

Ursula ble født i Sveits i 1936. Hun stakk av fra sin tyske familie med en italiensk skuespiller i 1953. Marlon Brando hjalp henne til Hollywood før, hun giftet seg med John Derek (som senere giftet seg med Bo Derek og Linda Evans). I 1962 steg hun ut av vannet i en etter hvert velkjent hvit bikini og en legende var født. Hennes siste film er en sveitsisk komedie kalt Die Vogelpredigt. Hennes siste Hollywodfilm kom i 1981.

Sophia Loren (71 år)

Sexsymbolet Sophia Loren ble født i 1934, og vokste opp i slummen utenfor Napoli. Hun fikk sine første filmroller som 17-åring, og ble oppdaget av filmregissøren Carlo Ponti, som hun også giftet seg med. I 1961 fikk hun Oscar for sin rolle i filmen La Ciocara. Hun har to ganger vært gift med Carlo Ponti, og andre gangen har det holdt helt til nå. Sophia Loren er livredd for å stå på scenen, og har aldri spilt i et teaterstykke. Hennes siste store film var Grumpy Old Men 2.

Madonna (47 år)

Madonna er muligens mye yngre enn de andre på listen, men som 47-åring hadde det så absolutt ikke vært noe problem for Madonna å være bestemor. Hadde hun fått barn med sin første mann, Sean Penn, hadde det kunne vært 20 år nå. Hun er nå gift med Guy Ritchie, mannen bak Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Hennes siste større filmrolle var i Swept Away.

Joan Collins (72 år)

Dynasti-heksen Joan Collins har hatt en mangefasettet karriere. Hun har fem ekteskap bak seg og har i tillegg vært forlovet fire ganger. Hennes første mann, Maxwell Reed, prøvde å selge henne til en arabisk sjeik for 100 000 kroner syv måneder etter deres bryllup. Det var rundt halvparten av hva Joan Collins tjente på hver episode hun spilte i av Dynastiet.

Farrah Fawcett (58 år)

På posteret for filmen Six-Million-Dollar-Man så stilte Farrah opp i en rød bikini. Posteret har til nå solgt i åtte millioner eksemplarer. Som Joan Collins har ikke Farrah vært heldige med sine menn. Hennes ektemann Lee Majors ble sjalu på hennes suksess i Charlie's Angels og forlangte at hun skulle komme hjem og ha middagen klar halv seks hver dag når hun spilte i serien. I 1998 ble hun hardt skadet da hun takket nei til et frieri fra James Orr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere