RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestilte suite - fikk feltseng

Foto: Kjetil Grøtte (rogalandsavis.no)
Sist oppdatert:
Thomas Alsaker hadde booket suite på Skagen Brygge Hotell. Det var imidlertid overbooket, og han endte opp på en feltseng.

Alsaker hadde virkelig gledet seg til en helg i Stavanger og legendarisk konsert med Mods, skriver Rogalands Avis.

– Jeg booket hotellrommet veldig tidlig etter at Mods- billettene ble lagt ut for salg. Da jeg kom til resepsjonen for å sjekke inn, fikk jeg beskjed om at de hadde forsøkt å komme i kontakt med meg uten å lykkes. Det er ikke vanskelig å finne meg i telefonkatalogen, så de hadde nok ikke prøvd, mener Alsaker, som til daglig er redaksjonssjef i Radio Norge.

Han var ikke alene om å få beskjed om at rommet han hadde booket ikke var ledig likevel.

Skylder på Hotels.com
Alsaker sier videre at han fikk tilbud om hotellrom på Sola Strand Hotell for 1000 kroner natten, men det gikk han ikke med på.

– Jeg krevde gratis rom og gratis taxi fram og tilbake dersom det var så ille at jeg måtte helt ut til Sola. Det var krav de ikke ville innfri, og vi ble enige om at jeg skulle komme tilbake i 15-tiden, forklarer Alsaker.

Hotellrommet hadde han booket på nettsiden Hotels.com, og resepsjonisten sa det var her feilen hadde skjedd.

– Sannsynligvis for å frita hotellet for ansvar, og få meg til å betale alternativet selv, tror Alsaker.

40 rom dobbeltbooket
Da han kom tilbake klokken 15.00, oppdaget han at han ikke var alene om problemet.

– Det viste seg at det var mange i samme situasjon som meg, og det svirret rykter om at hotellet hadde dobbeltbooket 40 rom. Det var kaostilstander, sier han.

Til slutt gikk hotellet med på at det var bookingbyrået til Choice internt som har rotet det til.

Han sto på kravene, og fikk mast seg til en løsning som han riktignok slipper å betale for, men som er ganske langt unna den suiten han først hadde bestilt.

– Vi endte opp på det jeg vil kalle feltsenger fra Ikea på et konferanserom på Clarion hotell, med felles toalett og bad 12 etasjer over oss.

Hotelldirektøren beklager
Hotelldirektør Odd Petter Meinseth legger seg flat og beklager hendelsen på lørdag.

– Dette er forferdelig trist, og det er synd for gjestene våre, sier Meinseth. Han bekrefter overfor RA at så mange som 40 rom var dobbeltbooket.

Dette er årsaken til at det gikk galt:

– Da hotellet ble kjøpt opp av Choice i fjor, hadde Skagen Brygge hotell et eget bookingsystem. Det har skjedd en glipp da vi skulle overføre det gamle systemet til det nye i Choicekjeden. Det har aldri skjedd før, og det skal aldri skje igjen, lover Meinseth.

– Her må vi bare legge oss flate og innse at vi har gjort en kjempetabbe. Vi vil ta alle klagene som kom inn da, og som helt sikkert kommer i ettertid, på alvor, lover Meinseth.

Les flere nyheter fra Rogalanda Avis her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere