Betaler du dobbelt?

Er du bredbåndskunde hos Telenor, og hadde ISDN-abonnement før, er det stor sjanse for at du betaler alt for mye til mobilgiganten. Bare fem prosent av Telenors ADSL-kunder har kvittet seg med det gamle ISDN-abonnementet.

09.03.04 11:31

Du kan spare rundt 1.000 kroner per år bare i faste avgifter, i følge VG. Dersom du sitter med et dobbelt abonnement, kan du spare 960 kroner på skifte tilbake til en vanlig analog telefonlinje.

Å ha en ISDN-linje koster nemlig 239 kroner i måneden, mens en vanlig telefonlinje koster 159 kroner.

- Bruker du telefonen bare til telefonering og ikke trenger to linjer, eller å se hvem som ringer, er det kanskje like greit å gå over til analog linje hvis du allerede har bredbånd gjennom ADSL, sier informasjonssjef Atle Lessum i Telenor Privat til avisen.

Han mener det er i alle fall 100.000 av de 175.000 kundene som har bredbånd gjennom Telenor, som også sitter på et ISDN-abonnement.

Du må riktignok betale 990 kroner for å si opp ISDN og gå over til analog linje. Dermed blir det du sparer i første omgang spist opp av Telenors gebyrer. Men i årene framover har du en gevinst på nesten 1.000 kroner i året.

Har du derimot funnet ut at du klarer deg med bare mobil, og ikke noen fastlinje, koster det ingenting å kvitte deg med ISDN-abonnementet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag