RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Betaler for naken Dorthe

Sist oppdatert:
Nakenbildet av Dorthe Skappel har gjort at Se og Hør måtte punge ut til fotografen.

(SIDE2): Fotografen som tok nakenbildet av Dorthe i en glassboks ute på et jorde, Dag Thorenfeldt, har nå fått et oppgjør av Se og Hør.

Bildet ble publisert i septembernummeret av magasinet Henne. Men Se og Hør laget en faksimile av bildet og gjenga det i bladet. Det gjorde fotografen forbannet.

Ukjent sum
- De har gjort opp for seg og ryddet opp. Det er en bra måte å gjøre det på og jeg er tilfreds med løsningen, sier Thorenfeldt til side2.no.

Han vil ikke ut med hvor mye Se og Hør måtte ut med etter å ha publisert bildet.

- De har betalt, men jeg vil ikke diskutere noen sum. Det er hyggelig at de nå har ordnet opp i det. Det setter jeg pris på. Det er en voksen oppførsel fra Se og Hørs side.

God respons
Thorenfeldt sier han har fått god respons på bildet av Dorthe Skappel.

- Mange syntes at det var et bra bilde. Men det er Dorthe som har vært fantastisk her, sammen med de to andre som stilte opp. De har vært tøffe. Det er morsomt og jeg håper at folk ikke blir skremt av dette - at det tør å stille opp senere, sier Thorenfeldt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere