RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Betalte 150.000 for denne frisyren

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Er det verdens dyreste hårklipp?

(SIDE2): Sultanen av Brunei er kanskje tjukk i penger, men tross at han kanskje har verdens dyreste frisyre er han ikke særskilt tykk i håret.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Et påkostetvanedyr
Sultanen, Hassanal Bolkiah, har likevel dyre vaner. Ifølge E24 ville han gjerne ha frisøren, Ken Modestou, han har gått til de siste 16 årene til å klippe seg. Men når sultanen befant seg i Brunei og frisøren i London ble regningen deretter.

Svindyr flytur
Sultanen påkostet Modestou et eget luksusrom på et Singapore Airlines-fly til den nette sum av 110.000 kroner, noe dyrere enn vanlig ettersom frisøren også var isolert fra de andre passasjerene for å unngå eventuell svineinfluensasmitte.

300-kroners klipp
De øvrige kostnadene gikk til overnatting og lønn, skriver nettstedet. Selve klippen koster ikke mer enn skarve 300 kroner slik frisøren utfører den i salongen sin i London.

- Han går regelmessig, iblant hver tredje eller fjerde uke. Sultanen flyr ham på førsteklasse til en pris på rundt 85.000 kroner. Alt er betalt. Hotell og luksusmat, sier George Kadi, ifølge britiske Sunday Times.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere