*Nettavisen* Nyheter.

Betalte ikke diesel - fratatt bilnøklene

Etter å ha fylt opp tanken med diesel for 2000 kroner nektet sjåføren å betale mer enn 200.

10.06.08 08:14

(iOslo): Les siste døgns politilogg fra hovedstaden her:

Blotter på Ammerud
AMMERUD: Kl. 11.50 i går formiddag fikk politiet melding fra en skole i området om at en elev var utsatt for en blotter ved på Ammerud. Mannen hadde åpnet buksesmekken og blottet seg. Eleven hadde da løpt inn i en nærliggende butikk og mannen hadde fulgt etter et lite stykke på veien, men ikke inn i butikken. Eleven mente at gjerningsmannen lignet en utlending med bustete, svart, kort hår, slank, ca. 180 cm og hadde på seg en halvlang jakke eller frakk som gikk ned over lårene, hvit t-skjorte og lyse blå bukser. Politiet lette etter mannen, men fant ham ikke. Forholdet vil bli anmeldt.

Kollisjon på Ring 3
ØSTRE AKER VEI: Kl. 12.21 kom det melding om en liten trafikkulykke på påkjøringsrampen til Ring 3 østgående fra Østre Aker vei. Det var en buss og personbil innblandet. Kun lettere skader på to personer og ikke behov for legetilsyn. Viking måtte hente bilen og det hele blir en politisak.

Ville ikke gjøre opp for diesel
FURUSET: Kl. 23.58 i går kveld fylte en bil diesel for kr. 2000 på en bensinstasjon på Furuset, men sjåføren ville ikke/kunne ikke betale mer enn kr. 200 for drivstoffet. I samråd med politiet tok bensinstasjonen hånd om bilnøklene inntil noen kom for å betale. Den 45 år gamle sjåføren måtte gjøre opp for seg.

Slått i hodet med flaske
OSLO SENTRUM: Kl. 03.00 fikk politiet melding om at en 34 år gammel mann var slått i hodet med en flaske i Dronningensgate. Mannen snakket dårlig norsk, og gjerningsmennene hadde forlatt stedet. Fornærmede ble anmodet av politiet om å melde forholdet på første og beste politistasjon, og det skulle han gjøre.

Fraranet lommebok og mobiltelefon
GRÜNERLØKKA: Kl. 03.55 ble det meldt om et ran av person på offentlig sted på Grünerløkka. En 25 år gammel mann var fraranet sin lommebok og en mobiltelefon. Han fikk armene bedt opp bak ryggen mens han ble ranet. Politiet kom til stedet og gjerningsmennene ble påvist. De ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Lommeboken inneholdt 25-åringens studentbevis og kr. 250. Fornærmede ble tatt med til Grønland politistasjon hvor han fikk inngi en anmeldelse.

Les flere nyheter hos iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.